Wat is Reiki?

Reiki is een soort alternatieve geneeskunde uit Japan dat gebruik maakt van energie -genezingstechnieken. Reiki -beoefenaars geloven dat het overbrengen van universele energie door de handpalmen van hun handen fysieke en emotionele genezing zal aanmoedigen. Hoewel de methoden die worden gebruikt om patiënten te behandelen erg vergelijkbaar zijn met die in massagetherapie, verschillen ze op sommige manieren. Sommige mensen beweren dat Reiki hen kan helpen herstellen van fysiek en emotioneel trauma en stress.

Reiki wordt in veel omgevingen beoefend, waaronder ziekenhuizen, hospices en klinieken. Deze genezingstechniek wordt ook gebruikt in privéwoningen. Sommige Reiki-beoefenaars bieden woningcalls aan en reizen naar de huizen van hun klanten. U kunt ook een beoefenaar zoeken via internet of uw familie en vrienden om een aanbeveling vragen.

Reiki werkt door uw autonome zenuwstelsel te verplaatsen van een sympathie naar een parasympathische toestand. Dit proces helpt uw hartslag, ademhaling en spijsvertering te reguleren. Het autonome zenuwstelsel maakt deel uit van uw hersenen en regelt veel van de Bodys -functies, waaronder hartslag en bloeddruk.

De Reiki -beoefenaar hoeft niet uit te kleden, hoewel u meestal uw jas en schoenen moet verwijderen. Afhankelijk van uw voorkeuren, kunnen Reiki -beoefenaars ervoor kiezen om de lichten te dimmen of rustgevende muziek te spelen om u te helpen ontspannen. Ze plaatsen vervolgens hun handen op verschillende delen van je lichaam en verplaatsen ze rond. Meestal beginnen ze met je hoofd en werken ze zich een weg naar je voeten. In sommige gevallen kunnen ze zich concentreren op bepaalde delen van het lichaam.