Wat is jouw aura kleur?

Aura kleuren worden volgens veel metafysische beoefenaars en gelovigen veroorzaakt door trillingen. In het heelal vertaalt elk atoom en molecuul zichzelf in patronen. De patronen zijn eigenlijk trillingen die het lichaam uitzendt, en het menselijk oog kan worden getraind om deze trillingen als kleuren te zien. Aura kleuren kunnen slechts door een klein percentage van de mensen worden gezien, net zoals geluidsgolven niet met het menselijk oor gehoord kunnen worden. Gerald Heard schreef in zijn klassieke boek Pain, Sex, and Time, gepubliceerd in 1939, dat het menselijk oog geleidelijk het vermogen ontwikkelde om aura kleuren te zien. De zeven primaire kleuren zijn rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet. Wat betekenen deze kleuren? 

Betekenissen van aurakleuren

Wat betekenen de kleuren eigenlijk? Je kunt hier meer over leren op www.zoma-opleidingen. Er zijn 7 dominante aura kleuren. Elke kleur heeft zijn eigen betekenis. Rood betekent goed geaard, energiek, wilskrachtig. Oranje betekent avontuurlijk, attent, attent. Geel staat symbool voor creatief, ontspannen, vriendelijk. Mensen met een groene aurakleur zijn over het algemeen sociaal, communicatief en zorgzaam. Blauwe kleur betekent intuïtief, spiritueel, vrijdenker. Indigo kleur betekent nieuwsgierig, spiritueel verbonden en zachtaardig. De violette kleur betekent wijs, intellectueel en onafhankelijk. De Association for Research and Enlightenment werd opgericht door Edgar Cayce, die van mening was dat de aura kleur van een persoon hun ziel, geest en ziel weerspiegelde. Hij denkt dat we “comfort moeten putten uit de blauwe aura, kracht moeten putten uit het rood en gelukkig moeten zijn in het gelach en de zonneschijn van het goudgeel”.

Hoe zie je je aura kleur?

Aura’s kunnen door sommige mensen worden gelezen. Neem even de tijd om in de spiegel te kijken tegen een witte achtergrond. Het midden van je voorhoofd moet dienen als je brandpunt. Onderzoek de buitenkant van je hoofd en schouders zonder je blik af te wenden. Je aura is de kleur die je ziet om je hoofd en schouders. Je kunt ook ongeveer een minuut naar je handen kijken om je aura te vinden. Je aura is de gloed die je van de buitenkant van je handen kunt zien komen. Houd er rekening mee dat het een paar pogingen kan vergen om je aura te zien. Oefening baart kunst! We zullen minder pijn en moeilijkheden ervaren als we meer tijd besteden aan onze aura. Dit is een deel van ons goddelijke zelf of onze ziel. We zullen letterlijk worden geleid en in een positie worden geplaatst om het beste leven te leiden als de aura sterk en helder is. Je kunt meer leren over aura kleuren bij Zoma Opleidingen.