De kracht van edelstenen

Men denkt dat verschillende soorten edelstenen speciale krachten hebben. Er wordt bijvoorbeeld gezegd dat smaragden het hart versterken. Ze verbeteren ook uw moed. Bovendien verbeteren ze uw geheugen, wat belangrijk is voor het bedrijfsleven. Een goede astroloog helpt u de juiste stenen te kiezen die bij uw astrologische tekens passen.

Lapis is een andere steen met grote genezende krachten. Het is een symbool van persoonlijke macht en zou vrede en harmonie tot stand brengen. Het zal je helpen negatieve emoties vrij te geven en beslissingen met vertrouwen te nemen. De steen zal ook je wilskracht versterken en je helpen jezelf uit te drukken met duidelijkheid. De steen is vooral gunstig voor meditatie.

Sapphires hebben genezende eigenschappen en kunnen helpen oogaandoeningen te genezen. Hun genezende eigenschappen maakten hen sinds de oudheid geassocieerd met vrede. Ze kunnen ook bijdragen aan intuïtie en dialoog. Ze zijn ook behulpzaam tijdens het gebed. Sommige ouden geloofden dat saffieren zelfs de toekomst konden voorspellen. Parels daarentegen zijn niet echt edelstenen, maar transformaties van andere materialen. Er wordt gezegd dat ze krachtig zijn en mensen inzicht kunnen geven in hun toekomst.

Precious Stones hebben een rijke geschiedenis in de Vedische cultuur. Ze kunnen de invloed van gunstige planeten verbeteren. Ze bevatten ook een ziel, die al miljoenen jaren in de steen woont. Deze vitale energie helpt de steen te functioneren.